Τεύχη
- - - - - - - - - - - - - -

 

Ιστιοπλοϊκός Κόσμος, τεύχος 126

Ιστιοπλοϊκός Κόσμος, τεύχος 125

Ιστιοπλοϊκός Κόσμος, τεύχος 124

Ιστιοπλοϊκός Κόσμος, τεύχος 123

Ιστιοπλοϊκός Κόσμος, τεύχος 122

 

περισσότερα...

- - - - - - - - - - - - - -

 

 

 

 

Το περιοδικό Ιστιοπλοϊκός Κόσμος

Ο "Ιστιοπλοϊκός Κόσμος" έχει συμπληρώσει ήδη 100 τεύχη σε μια πορεία 25 χρόνων συνεχούς έκδοσης. Είναι το περιοδικό του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης και κυκλοφορεί κάθε 2 μήνες, με άρθρα που αφορούν στην τεχνολογία των υλικών, νέα και αποτελέσματα από αγώνες, τεχνικά εξειδικευμένα άρθρα, δισκοκριτική αλλά και συνταγές μαγειρικής.

Το περιοδικό στοχεύει στην επίτευξη του καταστατικού σκοπού του ΠΟΙΑΘ που είναι η ανάπτυξη του ναυταθλητισμού, η διατήρηση της ναυτικής μας παράδοσης και η βελτίωση της ναυτικής τέχνης των Ελλήνων.

 

Εορταστικοί διαγωνισμοί δώρων:

Διαγωνισμός "ΙΚ - 100 τεύχη" Διαγωνισμός "ΙΚ - 10 τεύχη online"

ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί και έχουν ήδη παραλάβει τα δώρα τους. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις σελίδες των διαγωνισμών: "ΙΚ - 100 τεύχη" και "ΙΚ - 10 τεύχη online".

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Πληροφορίες

Ο Ιστιοπλοϊκός Κόσμος, το περιοδικό του ΠΟΙΑΘ, είναι πλέον διαθέσιμο και σε ψηφιακή μορφή - στον υπολογιστή, στο laptop, στο tablet pc, στο κινητό τηλέφωνο - για να μπορείτε να το διαβάζετε παντού και να έχετε πρόσβαση στο αρχείο τευχών.

Σύντομα και με multimedia εφαρμογές!

Μείνετε κοντά μας - διαρκώς εξελισσόμαστε!

 

O ΙΚ στα κινητά Android -

Κατεβάστε την εφαρμογή "Issuu Mobile" για να διαβάζετε τον Ιστιοπλοϊκό Κόσμο στο κινητό σας τηλέφωνο. Πλοηγηθείτε - μέσω κινητού - στην ηλεκτρονική διεύθυνση m.issuu.com ή στο android market για να κατεβάσετε το reader και στη συνέχεια αναζητήστε τα τεύχη του ΙΚ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Δυνατότητα συμμετοχής στην ύλη -

Περιμένουμε τυχόν σχολειά σας και Δελτία Τύπου προς δημοσίευση. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να αρθογραφήσετε για το περιοδικό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

 

Αν ενδιαφέρεστε να διαφημιστείτε -

Ο ΙΚ προσφέρει πολλές δυνατότητες για έντυπη και ψηφιακή προβολή της εταιρίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για να βρούμε τη λύση που προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για σας.